Vijftigplussers die fit willen blijven: 5 tips én trainingsschema

Ben jij een vijftigplusser die de TrueBike wilt gebruiken om fit te worden of blijven? En ben je op zoek naar een trainingsplan om je conditionele leeftijd lager te krijgen dan je kalenderleeftijd? Download hier onze 5 tips en gratis trainingsschema!


Het is feit dat we ouder worden en dat minder snel herstellen van pijntjes. Uit onderzoek is er steevast aangetoond dat sporten het verouderingsproces vertraagd en zelfs kan omkeren. Wil jij fitter ouder worden en je metabolische leeftijd met 10 jaar verlagen? Onze trainer Bert heeft deze trainingsgids opgesteld waarmee je in
10 weken jouw fitheid uitbouwt.

Boekvorm van een trainingsplan


Dit trainingsplan richt zich op gezonde vijftigplussers die dertig minuten kunnen fietsen met een gemiddelde van 20 kilometer per uur (voor vrouwen) tot 25 kilometer per uur (voor mannen), op
een sportieve fiets – en zonder elektrische- ondersteuning.

Succes met de trainingen!

Bestel de TrueBike en begin volgende week al met trainen

Met de TrueBike kun je optimaal trainen met dit trainingsschema! Dankzij de krachtige motor kun je krachttrainingen uitstekend uitvoeren op de TrueBike. Daarnaast lees je de nauwkeurig-gemeten trainingsdata vanaf het handige beeldscherm. Nu kun je de TrueBike met 430 euro korting bestellen t/m zondag 24 april 2022. Bestel de TrueBike hier in de shop. Liever huren? Dat kan ook met het TrueBike Flex abonnement (uitgesloten van ultieme-korting-actie)

Maak een testrit op de TrueBike

Wil je de TrueBike eerst liever testen? Kom langs voor een testrit en ervaar hoe realistisch en leuk indoorfietsen op de TrueBike is. Je kunt een testrit boeken bij ons in het testcenter, bij een dealer in de buurt of bij je thuis.

Read more: 5 tips én trainingsschema om deze zomer de Alpe d’Huez te beklimmen