Beklim de Alpe d’Huez: 5 tips en trainingsschema

Ben je aan het trainen om de Alpe d’Huez of een ander gebergte te trotseren? Download hier onze tips en gratis trainingsschema om jezelf optimaal voor te bereiden. 

Wil jij ook de Alpe d’Huez, de Mont Ventoux of de Stelvio beklimmen? Of heb je die al eens gereden, maar wil je de volgende keer nog sneller of makkelijker omhoog? In dit trainingsplan krijg je tips en tricks en vind je een schema waarmee je je in 10 weken voorbereid op een klim van naam.

trainingsgids-alpe-d-huez-truekinetix

 

Het trainingsplan is gericht op ervaren, fitte fietsers die bij de start van het schema solo in anderhalf uur minstens: 35 kilometer voor vrouwen / 40 kilometer voor mannen kunnen rijden. Op een vlak rondje ;)

Succes met de trainingen!

Start met trainen op de TrueBike

Met de TrueBike kun je optimaal trainen met dit trainingsschema! Dankzij de slimme robotica voelt klimmen hetzelfde als op een echte berg. Daarnaast lees je de nauwkeurig-gemeten trainingsdata vanaf het handige beeldscherm. Bestel de TrueBike hier in de shop. Liever huren? Dat kan ook met het TrueBike Flex abonnement.

Maak een testrit op de TrueBike

Wil je de TrueBike eerst liever testen? Kom langs voor een testrit en ervaar hoe realistisch en leuk indoorfietsen op de TrueBike is. Je kunt een testrit boeken bij ons in het testcenter, bij een dealer in de buurt of bij je thuis.

Read more: 5 tips én trainingsschema om deze zomer de Alpe d’Huez te beklimmen.