5 indoor fiets apps die jouw training nog leuker maken

Ben je een grote fan van Zwift? Zoals je dan al waarschijnlijk wist is dit niet het enige platform beschikbaar. Wij waren geïnteresseerd in andere indoor fiets apps op de markt en hebben daarom  een samenvatting  gemaakt.

tOP 5 APPS

1. Zwift

Het grootste voordeel is: je zal nooit alleen fietsen in deze virtuele wereld. Zwift is een grote online gemeenschap die deels bestaat uit professionele wielrenners. Je betaald slechts €14,99 per maand en de proef periode bestaat uit 7 dagen kosteloos fietsen.

Lees ook: What do I need for Zwift?

2. Rouvy

Door augmented reality lijkt het net alsof je door een real-life video’s fietst. Het is dus realistischer dan Zwift. Bij Rouvy kan je kiezen uit career-modus om je sport prestaties te verbeteren en uit uitdagingen om het op te nemen tegen andere fanatieke fietsers. De uitdagingen zijn anders dan bij Zwift, omdat Rouvy minder populair is. Voor Rouvy betaal je slechts €13,99 en de proefperiode bestaat uit 2 weken.

3. Trainerroad

Als je serieus wilt binnen trainen en een specifiek doel voor ogen hebt dan is Trainerroad ideal om je sportprestaties te verbeteren. Helaas is het platform niet zo visueel of sociaal opwindend als Zwift, maar het is meer gericht op het behalen van resultaten. Je betaald  circa €14,50 per maand en de proef periode bestaat uit 30 dagen kosteloos fietsen.

4. BKOOL

Bkool beschikt over een groot aantal routes om het interessant te houden voor de die-hard fietsers. Ook is het zeer gemakkelijk om je trainer te verbinden met het programma en je betaald relatief weinig voor een abonnement. Want je betaald slechts €9,99 per maand en de proef periode bestaat uit 30 dagen kosteloos fietsen.

5. Fulgaz

Je kan helaas niet altijd buiten fietsen, maar wanneer je Fulgaz gebruikt begint het indoor fietsen en het outdoor fietsen wel heel erg op elkaar te lijken. De videokwaliteit van dit programma is 4k waardoor je je helemaal in je fiets tocht kan gaan verdiepen. Ook is het programma erg gemakkelijk te gebruiken en zeer toegankelijk voor iedereen. Om een Fulgaz abonnement te hebben kosten het maar liefst; €10,99 per maand en de proefperiode bestaat uit 14 dagen.

Lees meer: How to create your own TrueBike challenge on Strava